Om oss

ADT digitaltryck AB 
Ditt tryckeri på Öland, i Kalmar Län – och resten av Sverige!
 ADT digitaltryck
 

ETT FAMILJEFÖRETAG

Vi är ett familjeföretag som tack vare duktiga medarbetare och krävande kunder vuxit och utvecklats på Öland sedan år 2000. Vi är extra bra på att erbjuda personlig service och skräddarsy marknadsföringslösningar baserat på era behov. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster kring trycksaker, skyltexponering, mässmaterial och bildekor.

ALLT UNDER ETT TAK

Hos oss på ADT har du hela trycksakskedjan samlad under ett och samma tak. Från layout och tryck till efterbearbetning, lagerhållning och distribution. Vi tar dig från ide till färdig produkt. Vår affärsidé är att det ska vara enkelt, kostnadseffektivt och utvecklande för er att samarbeta med oss.

KUNDER ÖVER HELA SVERIGE

Under årens lopp har stora som små företagare samt privatpersoner över hela Sverige valt oss som trycksaks och skyltleverantör. Det gör oss stolta och glada, så sätt oss gärna på prov med dina klurigaste frågor om trycksaker – och bli inte förvånad om vi hittar lösningar som ingen annan tidigare tänkt på.
 

Tryckteknik

 

Tryckteknik för framtiden
Vi trycker digitalt, och har gjort så sedan år 2000. Till skillnad från konventionell tryckteknik kan vi styra upplagan efter beställarens behov. Ingen upplaga är för liten, eller för stor.

Varje tryckt ark kan bli unikt med så kallad variabeldata och det är lätt och billigt att göra kompletteringar. Dessutom skonar trycktekniken både miljö och hälsa. 

Små snabba upplagor av visitkort och foldrar, eller stora produktioner av exempelvis almanackor och utskick med direktadresseringar är inga problem. 
Kodak Nexpress

Sommaren 2012 utökade vi våran maskinpark med en Kodak Nexpress vilket innebär att vi nu kan erbjuda än mer exklusiva trycksaker med exempelvis lackning, upphöjt tryck och säkerhetstryck.
 

LackningLACKNING

– Estetiskt och funktionellt


Under tryckningen kan du välja att lacka unika ark i produkten eller hela upplagan. Lackningen höjer inte bara produktens lyster och känsla utan ökar även dess hållbarhet, kvalité och livslängd. Lacken är dessutom godkänd för livsmedelsindustrin.

Läs mer: Lackning

Upphöjt tryckUPPHÖJT TRYCK

– Skapa något som känns & syns


Med det femte färgverket i tryckpressen kan du nu trycka reliefliknande, upphöjt tryck. Med hjälp av upphöjt tryck står din trycksak ut i mängden och ger din profil en extra glans.

Läs mer: Upphöjt tryck

SÄKERHETSTRYCK

– Ett sätt att skydda trycksaken

Du kan nu skydda dina produkter med hjälp av säkerhetstryck! Föreställ dig exempelvis en biljett som inte ska kunna efterliknas tryckmässigt. Du kan även använda tekniken för att skapa snygga effekter och att generera en helt unik profil.

 
Storformat / skärplotterStorformatsprinter
   
När du behöver synas!
Storformatsskrivare och skärplotter 
Förutom ”standardtrycksaker” kan du även trycka affischer i alla tänkbara format i vår storformatsskrivare. I denna printer kan man använda sig av en rad olika material, bland annat papper, canvas  och klisterark för skylttillverkning. Tekniken är lämplig för etiketter till livsmedelsindustrin, något som vi varje år producerar en mängd olika varianter av. Du kan konturskära etiketterna till exakta och ovanliga format. Kika in till oss se vad vi kan erbjuda just dig. Tryckfärgen på samtliga trycksaker är UV-beständig och vattenresistent.

Rollup   
 
 

 

Öppettider

 

 

Vi har öppet varje vardag 
8.00 – 16.00
Lunch 12.00-13.00


Ni är alltid välkommen in till oss.
Vi pratar gärna marknadsföring i allmänhet, och trycksaker och storformat i synnerhet...
Alltid välkommen in till oss på ADT    
 

Karta och vägbeskrivning

 

Här hittar du oss!
Verkstadsgatan 1, 387 36 Borgholm 
   

Miljö

 

Miljön i första hand
Med verksamheten på Öland så kan vi inte vara annat än rädda om miljön.
 
Med modern utrustning så slipper vi den gamla teknikens miljöförstörande film- och plåtmaterial, och alla kemikalier. Det förbrukningsmaterial som används går givetvis till återvinning. I själva verket sliter förmodligen företaget mindre på miljön än ett vanligt hushåll. 
 
 
 

Filer och guider

 

Filer för nedladdning
Här kan du ladda ner vår logotyp och presentationsfolder samt guider
för hur du maximerar effekten med dina trycksaker.

ADT presentationsfolder

  ADT digitaltryck presentationsfolder